Wie zijn we? - Brick Fun
Brick Fun - plezier met legosets voor jong en oud!
Lego, huren, lego huren, bricks, blokjes, plezier, fun, activiteit regen, activiteit kinderen, activiteit weekend, lego bouwen, bouwen
50969
page-template-default,page,page-id-50969,theme-bodega,bodega-core-1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Wie zijn we?

Het Team

Brick Fun bestaat uit een fantastich team van 4 personen: ons gezin 😉

 

Een goed team heeft een duidelijke taakverdeling. Hierbij een kort overzicht:

IMG_3768

 • Jente (14) is een vrolijke tiener die later graag iets met kinderen wil doen, zoals kapster, kleuterjuf of werken in een crèche. Liam (11) droomt er dan weer van om topvoetballer te worden... Of een professionele Fortnite gamer. Samen staan ze in voor het bouwen van onze nieuwe LEGO® sets. Zo merken we snel welke sets wat moeilijker zijn dan anderen en kunnen we een juist leeftijdsadvies geven aan elke set. Ze beleefden al héél wat Brick Fun! Liam zijn favoriete set is de Loop Coaster. De favoriete set van Jente is de Home Alone set.
 • Laurie (mama) is een echte make-up addict (volg haar op instagram @belle_by_l) en shopaholic. Ze assisteert bij de ondersteuning van de website en ze verzorgt de social media. Laurie haar favoriete set is het Disney kasteel.
 • Ruben (papa) houdt zich bezig met de technische kant van de website, de aankoop van de LEGO® sets, het klantencontact,... Hij is de grootste drijvende kracht achter Brick Fun! Ruben zijn favoriete set is de Bugatti Chiron.
 • Samen maken we de sets klaar voor verhuur, controleren we de sets na het verhuur, enz.

Waarom Brick Fun?

Tot voor kort hadden we thuis enkel 'kleinere' sets van LEGO®, die Jente en Liam over de jaren heen hadden gekregen voor een verjaardag, van de sint, ... Deze sets gaven hen al heel wat uren bouw- en speelplezier.

 

Maar, als ware LEGO® fanaten, was het tijd voor 'the next level': het bouwen van een GROTE (dure) legoset, de LEGO® Bugatti Chiron!

 

Bij het bouwen van deze grote set kwamen heel wat emoties naar boven:

 • enthousiasme voor het beginnen bouwen aan de grote set,
 • verwondering over alle details die in de set zitten,
 • ergernis voor het niet vinden van een blokje,
 • euforie voor het vinden van dat ene onvindbare blokje,
 • trots op de samenwerking van het gezin bij het gezamelijk bouwen aan één set,
 • verwondering voor het niet passen van een onderdeel in de reeds gebouwde set,
 • verbazing voor het zien dat een blokje te weinig werd geplaatst in de vorige stap,
 • ontroering voor het plaatsen van het allerlaatste blokje van de set,
 • vervoering voor het aanschouwen van de afgewerkte set.

Kortom, een super-ervaring met het ganse gezin! Een ervaring die we sterk aanraden voor alle LEGO® liefhebbers, jong en oud!

 

De laatste jaren heeft LEGO® heel wat grote sets uitgebracht. Helaas kosten die vrij veel geld. Voor een grote set kan de prijs oplopen tot honderden euro's. Niet iedereen kan of wil dit betalen, of heeft de ruimte om deze te bewaren of uit te stallen.

 

Door een set te huren bij Brick Fun, kan je één of meerdere weken bouwen aan je favoriete LEGO® set, daarna even spelen of laten zien aan je vrienden, en dan gewoon terug afbreken en terugbrengen. Dit is een goedkope en duurzame manier om je favoriete sets te bouwen!

 

We hebben al een ruim aanbod aan sets, maar we staan zeker open voor je ideeën: heb je een LEGO® set gezien die je graag wil bouwen en die we nog niet aanbieden, laat dit dan zeker weten via ons online contact formulier.

 

Zo, nu weet je wat meer over ons, nu is het tijd voor Brick Fun!